Referencer

Jag upplever dig som klarsynt, djup och innerlig, med ett genuint intresse för människor.
Som coach är du kompetent och kreativ i användandet av dina verktyg. Din coaching är dynamisk, spännande och kärnfull.
Du använder både humor och allvar och vill det allra bästa för dina klienter.


Helena Omfors, Professionell certifierad coach och utbildare,
YourVision Coach Academy AB

Varma lyckönskningar!
Helena
Jeg oplevede det behageligt og godt at få vendt nogle problemer. Det var en stor lettelse. JohanneEli er meget empatisk lyttende, nærværende og oprigtig, og hvis jeg får behov for det, vil jeg opsøge hende igen en anden gang.

Med venlig hilsen
Ina Clausen
Adjunkt, Professionshøjskolen
Jeg opfatter JohanneEli som en meget indsigtsfuld og accepterende person med et godt overblik og en fin fornemmelse for min situation. Hun er meget accepterende, og derfor får man mod til at formulere sine tanker. Jeg oplevede coachingen som både positiv og målrettet. Jeg har fået overblik over ting i mit liv, som føltes svære og uoverskuelige. Samtidig fik jeg styrket min selvtillid, fordi jeg mærkede, hvad der er rigtigt for mig, og det har givet mig mod til at handle.

Jeanne
JohanneEli er en tillidsvækkende person, som gør at man føler sig fuldstændig tryg. Hun er både lyttende, iagttagende og i besiddelse af en stor indfølingsevne. Jeg fik stillet mange spændende og relevante spørgsmål, som åbnede op for nye muligheder, jeg ikke før havde tænkt på. Da jeg på et tidspunkt mistede overblikket, bevarede hun det, og fik mig tilbage på sporet, så coachingen kunne fortsætte i den retning, jeg egentlig ville. Ved en telefoncoaching var jeg fascineret af at JohanneEli også her var i stand til at pejle sig ind på min situation.
Foruden en ny synsvinkel og en konkret handlingsplan har coachingen givet mig fornemmelsen af, at jeg altid vil kunne finde en udvej.

Joan Berg
Jag har upplevad coachingen hos JohanneEli som mycket positiv och givande. JohanneEli är lugn och intresserad. Hon har varit bra på att få mig att reflektera över min situation på ett konstruktivt sätt, så att jag kan ta mig an en sak i taget och formulera personliga mål för förändring.

Hälsningar
Helen Skoogh
Skolkurator, Landeryd
Meget seriøs og professionel. Dejligt at tale med en person der er 100% fokuseret på mit problem. Blev sat til at se sagen fra andre vinkler. Blev også sat til at tegne mit problem, hvilket fik mig til at tænke på en ny måde. JohanneEli er en meget venlig, imødekommende, tillidsvækkende og lyttende person.
I løbet af coachingen blev det klart for mig, at det som jeg troede jeg ønskede i mit liv, i virkeligheden mere var noget jeg følte mig forpligtet til. Det var en lettelse at opdage at jeg ikke behøvede at gøre det, som jeg indså at jeg slet ikke havde lyst til. Denne erkendelse var jeg ikke nået til uden coaching.
JohanneEli er god til at holde "den røde tråd" i samtalen, og til at holde et "mentalt spejl" op for mig, så jeg kan se ind i mig selv. Hun lytter uden at dømme. Jeg kan kun give JohanneEli og hendes virksomhed min varmeste anbefaling.

Kirsten Nordbjærg
Dine "JohanneEli-spørgsmål" er effektive, og du er rigtig god som "dilemmabehandler".
- Tak for hjælpen!

Bodil Grue