De forskellige kategorier i livshjulet er eksempler på områder af tilværelsen, hvor man typisk kan komme i klemme med sine ønsker. Livet er sårbart, og der skal ikke altid så meget til, før balancen tipper over, og hjulet kører skævt.

Personlig udvikling

Når tilværelsen er blevet kedelig, ørkesløs og trist, kan det være tegn på at livet har mistet lidt af sin mening. Man mangler de rette stimuli, der kan kaste glans over ens tilværelse, og man kan være mere eller mindre på vej til at gå i stå som person ( se Coaching / Hvorfor ). På den anden side kan tristhed også være tegn på for mange stimuli i tilværelsen. Det kan være svært at sortere og vælge fra, så der bliver plads til det vigtige, det, der giver mening ( se Livet & stemmen ).

Hvis overbelastningen af den ene eller anden grund bliver for stor, opstår risikoen både for fysisk og for mentalt kollaps. Et sammenbrud hvad enten det skyldes en blodprop eller en alvorlig stresstilstand, kan komme uventet som lyn fra en klar himmel. Dette kan ske, fordi vi er tilbøjelige til at overse de forudgående advarselssignaler ( se Coaching / Hvornår ).


Coaching er et effektivt værktøj til at få rettet op på balancen, så dit livshjul igen kan trille jævnt af sted uden ubehagelige "bump". Klik på info@jef-coaching.com og fortæl om din situation, stil et spørgsmål eller bestil blot tid til en gratis prøvetime, hvor du kan få en uforpligtende samtale om din situation og dine ønsker.


Tilbage > LIVSHJULET