De forskellige kategorier i livshjulet er eksempler på områder af tilværelsen, hvor man typisk kan komme i klemme med sine ønsker. Livet er sårbart, og der skal ikke altid så meget til, før balancen tipper over, og hjulet kører skævt.

Fritid

Grænsen mellem arbejde og fritid er for mange mennesker ganske flydende. Man kommer sent fra arbejde, skal måske hente børn fra institution og købe ind mm. Hjemme venter så de praktisk arbejdsopgaver som madlavning, oprydning, rengøring og vask, som beslaglægger de sidste rester af det personlige overskud. Det kan måske endda være svært at finde et hul i kalenderen, hvor man kan få afsat en weekend, en dag eller bare et par timer til at få dækket sine savn, hvadenten det nu gælder samvær med familien, bytur med en ven/veninde, en personlig interesse eller andet, fordi de fleste weekender fremover allerede er reserverede. På den måde bliver der aldrig tid til det, man egentlig gerne ville.

Får du tid til det, der betyder allermest for dig? - tid til at være sammen med familien og børnene, med vennerne, tid til dig selv, til fritidsinteresser eller måske til at motionere og holde dig i form? Måske vil du bare gerne have mere tid til rådighed, som ikke er planlagt på forhånd. Det kan der faktisk gøres noget ved! ( Se Coaching ).


Coaching er et effektivt værktøj til at få rettet op på balancen, så dit livshjul igen kan trille jævnt af sted uden ubehagelige "bump". Klik på info@jef-coaching.com og fortæl om din situation, stil et spørgsmål eller bestil blot tid til en gratis prøvetime, hvor du kan få en uforpligtende samtale om din situation og dine ønsker.


Tilbage > LIVSHJULET