De forskellige kategorier i livshjulet er eksempler på områder af tilværelsen, hvor man typisk kan komme i klemme med sine ønsker. Livet er sårbart, og der skal ikke altid så meget til, før balancen tipper over, og hjulet kører skævt.

Børn

Børn er en gave, en stor rigdom, uden dog at være vores ejendom. Men selv gaver, og især de levende, har det med at føre store udfordringer med sig. At være forælder indebærer foruden liv og glæde også besvær, begrænsninger og bekymringer. Nogle gange kan det være svært at få børnene til at høre efter, og det er derfor vigtigt at finde frem til en kommunikationsform, som kan fange barnets opmærksomhed og samtidig appellere til dets medfødte samarbejdsvilje. (I denne forbindelse er det ikke uvæsentligt at være bevidst om sit kropssprog og at have kontrol over sin stemme og være fortrolig mht. dens nuancer, se Livet & stemmen ).

Der kan også være konflikter med skolen eller med kammeraterne. Der kan være faglige, udviklings- eller trivselsmæssige problemer. Det kan være svært at få plads til både barnets og sin egen livsudfoldelse, osv. osv. ( se Coaching ).


Coaching er et effektivt værktøj til at få rettet op på balancen, så dit livshjul igen kan trille jævnt af sted uden ubehagelige "bump". Klik på info@jef-coaching.com og fortæl om din situation, stil et spørgsmål eller bestil blot tid til en gratis prøvetime, hvor du kan få en uforpligtende samtale om din situation og dine ønsker.


Tilbage > LIVSHJULET